fbpx

Ny Patient

Leder du efter en ny Tandlæge i Nordsjælland?

Skift til Tandlægerne Duedahl-Skov nemt og hurtigt

Det at gå til tandlægen er en tillidssag og det kan derfor være svært at tage skridtet og skifte til en ny tandlæge. Hos tandlægerne Duedahl-Skov er vi et lille og engageret team der ønsker at give dig den bedste tandlægeoplevelse. Vi går meget op i at vores patienter føler sig trygge, så snart de træder ind af døren.

Dette gør vi ved at være opdateret med de nyeste og lækreste tandlægestole, som gør hele den fysiske oplevelse behagelig og tryg. Derudover tilbyder vi også en god snak over en lille kop kaffe i receptionen.

Når man skifter tandlæge, skal din nye tandlæge kunne se tidligere informationer og data på dig som patient. Dette er f.eks i form af en journal. Disse praktiske ting skal du som patient IKKE bekymre dig om. Vi hos Tandlægerne Duedahl-Skov tager os selvfølgelig af alt det praktiske, så overgangen fra gammel til ny tandlæge bliver nem og behagelig for dig som patient.

Høj Kvalitet

Vi tilbyder behandlinger af højeste kvalitet til fair priser

100% Smertefri Behandling

Vi tilbyder på klinikken 100% smertefri og tryg behandling

Gratis Parkering

Klinikken er beliggende i Espergærde Centret, med altid gratis parkering lige ved døren

Online Booking

Vi tilbyder Online Booking så vores patienter altid nemt og hurtigt kan få en tid hos os

Kvalitet til en fornuftig pris

Vi hos Tandlægerne Duedahl-Skov er bevidste om, at priser på behandlinger er en stor faktor hos gamle som nye patienter. Vi er en lille og privat tandlægeklinik som først og fremmest foretrækker kvalitet frem for kvantitet.

Vi ønsker de bedste resultater for vores patienter og vi vil derfor altid anbefale den bedste og mest holdbare løsning i en eventuel behandling. Derudover går vi også meget op i, at tilbyde vores patienter den bedst mulige service.

Dette sker f.eks. i form af at vi kan tilbyde en lækker nybrygget kop kaffe hos vores søde og snakkesaglige receptionist, imens man f.eks. venter på en færdiglavet tandkrone. Vi er også fleksible i forhold til situationer hvor en eventuel patient har brug for akut tandlæge hjælp, så står vi klar til at tilse patienten på samme dag.

Vi har på vores forside en henvisning til priser, hvor du som patient kan se vores priser på de forskellige behandlinger, hvad de kvalitetsmæssigt indeholder og beregne eventuelle rabatter i form af tilskud fra sygeforsikring danmark og studierabat.

Mød Vores

Tandplejere

Vores tandplejere tager sig af alle tandeftersyn og tandrensninger på klinikken. Det vil også være dem man møder ved sit første besøg hos os

+45 49 13 37 69

Ring og få en tid i dag

Book Tid

via vores online booking

Nørre Torv 1

Espergærde Centret