fbpx

Tandrensning

Hold Mundhygiejnen Ved Lige

Hvad er en tandrensning?

En tandrensning er en behandling, hvor både bløde og hårde belægninger på tænderne fjernes, herunder særligt tandsten og misfarvninger. Det er de bløde belægninger (plakken), som over tid udvikler sig til hårde belægninger (tandsten).

Plakken kan du selv fjerne ved grundig tandbørstning og brug af tandtråd og/eller mellemrumsbørster, mens du derimod ikke kan fjerne tandsten – det bør du få gjort regelmæssigt hos din tandplejer, hvilket typisk sker i forlængelse af dit tandeftersyn.

Desuden vil du ved en tandrensning også få fjernet misfarvninger, som eksempelvis kan stamme fra the, kaffe eller rødvin. Så når du modtager en tandrensning på klinikken, vil du gå derfra med en ren mund og et rent smil.

Høj Kvalitet

Vi tilbyder behandlinger af højeste kvalitet til fair priser

100% Smertefri Behandling

Vi tilbyder på klinikken 100% smertefri og tryg behandling

Gratis Parkering

Klinikken er beliggende i Espergærde Centret, med altid gratis parkering lige ved døren

Online Booking

Vi tilbyder Online Booking så vores patienter altid nemt og hurtigt kan få en tid hos os

Hvorfor skal jeg have renset mine tænder?

Alle mennesker danner tandsten, og nogle mere end andre. Faktorer heraf kan være mængden af kalk i dit spyt, eller hvor nemme dine tænder er at renholde.

For nogle kan en tandretning derfor hjælpe til en sundere mund, da de vil blive nemmere at holde rene, hvis de står på en lige række. Tandsten er nemlig en samling af forkalkede bakterier, der trives i et iltfattigt miljø.

Hvis tandstene ikke fjernes, vil de over tid forårsage tandkødsbetændelse, som i nogle tilfælde kan videreudvikle sig til paradentose. Da mundhulen også er en slimhinde, kan det være skadeligt for kroppens sundhed at gå rundt med ubehandlede sygdomme i mund og tænder.

Derfor er det vigtigt at få fjernet tandstene, før de bliver sygdomsfremkaldende. Desuden giver både tandkødsbetændelse og paradentose anledning til dårlig ånde. Vi vil på klinikken tage individuel vurdering af, hvor ofte du bør få renset dine tænder, når du kommer til tandeftersyn.

Mød Vores

Tandplejere

Vores tandplejere tager sig af alle tandeftersyn og tandrensninger på klinikken. Det vil også være dem man møder ved sit første besøg hos os

Hvordan bliver mine tænder renset?

Dine tænder bliver renset af klinikkens tandplejer(e) og er en smertefri behandling.

Tandrensningen foregår ved brug af en scaler, som er et instrument, der ved hjælp af hurtige og vibrerende bevægelser samt ved stort vandtryk løsner de bløde og hårde belægninger fra tandoverfladen uden at skade selve tanden.

Det er altså en hurtig, effektiv og meget skånsom behandling. For nogle kan lyden være ubehagelig, og her er du meget velkomme til at putte noget musik i ørerne under behandlingen.

Slutteligt vil dine tænder blive afpudset med pimpsten for at få fjernet de sidste misfarvninger, samt for at efterlade en helt glat og ren tandoverflade

+45 49 13 37 69

Ring og få en tid i dag

Book Tid

via vores online booking

Nørre Torv 1

Espergærde Centret