fbpx

Invisalign tandretning – Få drømmesmilet med usynlig bøjle

Få Dit Drømmesmil

Få helt lige tænder med gennemsigtig tandbøjle

Er du ked af dit tandsæt og derfor går og gemmer dine tænder væk i dagligdagen? Det kan skyldes små skævheder, mellemrum eller andre faktorer, som gør at du ikke har lyst til at vise tænderne frem.

Det vil vi på klinikken gerne hjælpe dig med at lave om på.

Vi har i samarbejde med Invisalign mulighed for at hjælpe alle aldre af mennesker med at rette deres tænder, med en næsten 100 procent usynlig og smertefri tandbøjle.

Mange voksne mennesker med uregelmæssig tandstilling ønsker ikke at gå med de gamle velkendte togskinner. Invisalign skinner er lavet af gennemsigtigt plast, som både er fleksible, behagelige og næsten usynlige på tænderne.

Skinnerne er lavet til at kunne tage ud når man spiser og man kan derfor nemt og hurtigt rengøre både skinner og tænder med en tandbørste.

Høj Kvalitet

Vi tilbyder behandlinger af højeste kvalitet til fair priser

100% Smertefri Behandling

Vi tilbyder på klinikken 100% smertefri og tryg behandling

Gratis Parkering

Klinikken er beliggende i Espergærde Centret, med altid gratis parkering lige ved døren

Online Booking

Vi tilbyder Online Booking så vores patienter altid nemt og hurtigt kan få en tid hos os

Hvordan foregår Invisalign forløbet?

1. konsultation

Ikke alle med et reguleringsbehov er velegnet til et Invisalign forløb. For at komme trygt igang med en Invisalign behandling, skal man som det første undersøges af en Invisalign tandlæge.

På vores klinik har vores dygtige og erfarne tandlæge Nina Duedahl-Skov, mange Invisalign forløb bag sig. Hun vil undersøge om selve Invisalign behandlingen kan gavne dit tandsæt fremover.

Her tages afsæt i din problemstilling og dit ønske om et smukt smil. Hvis dette er tilfældet, kan du med ro og mag tage hjem og overveje forløbet uden forpligtigelser.

Inden du tager fra os på klinikken, vil du få et prisoverslag med dig, så du ved hvad du skal forholde dig til økonomisk.

2. Konsultation

Ved anden konsultation skal du undersøges nærmere. Vi tager kliniske fotos og dernæst aftryk af dine tænder til din Invisalign behandling.

Herefter vil dine fotos og aftryk blive sendt afsted til “Invisalign” og blive brugt til at lave en 3D behandlingsplan af hele det kommende behandlingsforløb.

Ønsker man kun en 3D behandlingsplan, vil dette fint kunne lade sig gøre mod at man betaler et honorar.

3. Konsultation

Efter “Invisalign” har modtaget dit tandaftryk og har lavet en 3D behandlingsplan, kommer du til 3. konsultation.

Her vil du igen møde din Invisalign tandlæge, Nina Duedahl-Skov, til en fremvisning af hele dit behandlingsforløb fra start til slut.

3D behandlingsplanen giver dig et godt og visuelt indtryk af, hvordan dine tænder vil se ud og rykke sig undervejs i behandlingen samt, selvfølgelig det endelige resultatet af behandlingen.

Det er efter denne konsultation, at du skal tage endeligt stilling til, om du ønsker at fortsætte hele behandlingen.

Hvis du er tilfreds med resultatet og du hermed godkender behandlingsforløbet, bestilles dine Invisalign skinner og du kan derefter påbegynde behandlingen.

Ved accept af denne behandlingsdel vil 1. rate af aftalte pris for Invisalign behandlingen forfalde.

4. Konsultation

Når Invisalign skinnerne er blevet fremstilet, skal du komme ned til din fjerde konsultation.

Du skal ca. skifte skinner hver 7. dag og du skal have skinnerne på i 22 timer af døgnet.

Du skal derfor bruge skinnerne både om dagen og natten, men du skal selvfølgelig fjerne skinnerne når du spiser, drikker, børster tænder og bruger tandtråd.

Efter brug af skinne 1 i en uge, vil der blive påsat plast ”dupper” på nogle af dine tænder, såkaldte attachtments. De har til formål at guide tænderne i den rigtige retning under behandlingen med plastskinnerne.

De bliver fjernet igen, når du er færdig med hele forløbet.

Hele Invisalign behandlingen kan tage fra 4 til 15 måneder og det vil derfor være meget individuelt fra person til person, hvor mange skinner man skal igennem.

Du skal komme til kontrolbesøg ca. hver 4-6. uge, så vi kan følge hele processen på tæt hold.

Dette er naturligvis inkluderet i den overordnede behandlings pris.

Slutresultat:

Når du har opnået dit drømmesmil og færdiggjort alle skinnerne i din behandlingsplan, skal vi fjerne alle de attachments du havde på under behandlingen og vi skal have taget et helt nyt aftryk af dine tænder.

Dette er vigtigt, da vi skal sikre os, at dine tænder ikke rykker sig tilbage til deres oprindelige placering.

For at sikre os dette, kan vi med de nye aftryk af dine tænder, enten lave retentionsskinner som du skal bruge om natten, eller en retentionstråd, som du kan få sat på bagsiden af tænderne.

Udgifterne til retentions skinner og/eller retentionstråd, kommer ud over prisen for den overordnede behandling.

Mød Vores

Invisalign Tandlæge

Nina, vores Invisalign Tandlæge, har en lang række af Invisalign forløb bag sig

En Invisalign behandling kan øge din sundhed

En Invisalign behandling er en god behandling at vælge, hvis du går og er ked af skævheder/uregelmæssigheder i dit tandsæt. Udover det kosmetiske aspekt, har behandlingen også helt andre fordele at overveje.

Når tænderne er blevet reguleret og dermed sidder lige og flot placeret i forhold til hinanden, er det meget nemmere at holde rent. Undersøgelser viser, at man med skæve tænder har sværere ved at få renset de madrester og bakterier væk, som man ikke kan undgå sætter sig omkring tænderne, i løbet af en normal hverdag.

Dermed øges risikoen for caries (huller i tænder), gingivitis (tandkødsbetændelse) og paradentose, da man ikke kan komme ordentligt ned og rense i alle mellemrum og ned langs tandkødet.

Ofte ser man uens slid/belastning af tænder som står uregelmæssigt, hvilket over år kan betyde skader og i sidste ende tab af tænder.

Som helhed kan Invisalign behandling altså ikke kun styrke og ændre de kosmetiske ønsker, men også medvirke til at opnå en bedre og sundere mundhygiejne og tandstatus.

+45 49 13 37 69

Ring og få en tid i dag

Book Tid

via vores online booking

Nørre Torv 1

Espergærde Centret