OBS! Vi er flyttet til Nørre Torv 1 (tidligere Danske Bank) inde i Espergærde

Centret. Vi glæder os til at byde jer velkommen i nye omgivelser

Der kan bestilles tid på telefon​

Velkommen Tandlægerne Duedahl-Skov

Hos Tandlægerne Duedahl-Skov er vi et erfarent​ team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der alle kan sikre dig en behandling med så få gener som muligt.

Tandregulering og Invisalign giver et perfekt smil

​Tandregulering kan være løsningen, hvis du holder smilet tilbage på grund af skæve tænder. Espergærde Tandplejecenter lægger stor vægt på løbende implementering af de nyeste metoder inden for moderne tandretning, herunder Invisalign.

Som tandlæge tilbyder vi derfor en tandregulering med Invisalign på vores klinik i Espergærde i Nordsjælland, hvor der er mere æstetiske og effektive metoder til retning af tænder.

Alder er ikke en hindring for tandregulering

Moderne tandregulering med Invisalign er den absolut mest sikre og skånsomme metode til at rette skæve tænder. Det gælder, uanset om dine hjørnetænder er blevet skubbet op, eller om flere af dine tænder krydser ind over hinanden som følge af manglende plads.

Mange voksne bliver afskrækkede af tanken om at bære de karakteristiske ”togskinner”, men de nye og langt mindre synlige metoder til tandregulering er ikke længere en hindring for at få et flot smil, især med Invisalign.

Tandregulering sker ved, at et konstant pres skubber tænderne på plads i kæbeknoglen. Det kan ske med en fastsiddende eller løs bøjle. Dette kan medføre en smule ømhed i tænderne i den første uges tid.
Det er individuelt, hvor lang tid en tandregulering tager, men det kan variere fra et til to år afhængigt af omfanget. Dog kan en mindre tandregulering gennemføres på blot få måneder.

Hvad koster invisalign? Hvad koster tandregulering?

Pris på tandregulering svinger alt efter behandlingens omfang. Selvom priser kan varierer, garanterer vi et tilfredsstillende resultat til en fordelagtig pris. Ønsker du at høre mere om vores priser eller bestillinger kan du ringe på ​4913 3769 eller skrive til os på klinik@tandsund.dk.

Åbningstider og telefontider

Mandag:

08.00 - 17.00

Tirsdag:

08.00 - 17.00

Onsdag:

08.00 - 15.00

Torsdag:

08.00 - 16.00

Fredag:

08.00 - 14.00

Kompetent tandlæge i Nordsjælland

​​Leder du efter en tandlæge i Nordsjælland, hvor høj kvalitet og god service går hånd i hånd? Så kom forbi vores tandklinik i Espergærde. 

Rådgivende og servicemindede

​​Vi er der for vores patienter - ikke omvendt! Vi ønsker at alle skal have en god oplevelse i klinikken, derfor tilbyder vi den bedste service så du går glad herfra.

Nemt tilgængelige via bil og tog

P-forholdene er lige uden for døren og vi har handicapvenlig adgang. Vi ligger desuden ikke langt fra Espergærde station.

​Tandlægerne Duedahl-Skov

Nørre Torv 1
​3060 Espergærde​

Telefon: 4913 3769

E-mail:​ klinik@tandsund.dk

Åbningstider og telefontider

Mandag:

08.00 - 17.00

Tirsdag:

08.00 - 17.00

Onsdag:

08.00 - 15.00

Torsdag:

08.00 - 16.00

Fredag:

08.00 - 14.00

Tilmeld nyhedsbrev