​Telefon: 49 13 37 69

​E-mail: klinik@tandsund.dk

Sunde, stærke

og smertefrie

tænder

Åbningstider og telefontider

Mandag:        

Tirsdag:         

Onsdag           Torsdag

​Fredag​

08.00  - 17.00

08.00 – 17.00​

08.00 – 15.00

08.00 – 16.00

08.00 – 14.00

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tandregulering og Invisalign giver et perfekt smil

​Tandregulering kan være løsningen, hvis du holder smilet tilbage på grund af skæve tænder. Espergærde Tandplejecenter lægger stor vægt på løbende implementering af de nyeste metoder inden for moderne tandbehandling, herunder Invisalign.

Vi kan derfor tilbyde en tandregulering med Invisalign på vores klinik i Espergærde i Nordsjælland, der er mere æstetisk og effektiv end tidligere metoder.

Alder er ikke en hindring for tandregulering

​Moderne tandregulering med Invisalign er den absolut mest sikre og skånsomme metode til at rette skæve tænder. Det gælder, uanset om dine hjørnetænder er blevet skubbet op, eller om flere af dine tænder krydser ind over hinanden som følge af manglende plads.

Mange voksne bliver afskrækkede af tanken om at bære de karakteristiske ”togskinner”, men de nye og langt mindre synlige metoder til tandregulering er ikke længere en hindring for at få et flot smil, især med Invisalign.

Tandregulering sker ved, at et konstant pres skubber tænderne på plads i kæbeknoglen. Det kan ske med en fastsiddende eller løs tandbøjle. Dette kan medføre en smule ømhed i tænderne i den første uges tid. Det er individuelt, hvor lang tid en tandregulering tager, men det kan variere fra et til to år afhængigt af omfanget. 

Dog kan en mindre tandregulering gennemføres på blot få måneder.​

Invisalign er svaret på moderne tandregulering

​Invisalign er et moderne og revolutionerende system til tandregulering, og i modsætning til andre systemer er tandregulering med Invisalign stort set usynlig, men systemet medfører hurtigt synlige resultater. Denne form for tandregulering udføres ved, at du får udleveret en serie af gennemsigtige skinner, der naturligvis er tilpasset lige netop dine tænder.

Skinnerne fra Invisalign skal løbende udskiftes hver 14. dag, og hvert sæt af skinner er en anelse anderledes end de tidligere. På denne måde rykkes dine tænder gradvist hen i den ønskede stilling.

Hvis du ønsker tandregulering med Invisalign, starter din behandling med, at du i samråd med din tandlæge udarbejder en behandlingsplan. Herefter tager vi nogle aftryk, som vi sender til vores laboratorium i USA sammen med behandlingsplanen.

Laboratoriet udarbejder derpå en 3D-animation, der viser, hvordan dine tænder kommer til at se ud efter den færdige tandregulering med Invisalign. Du kan også se, hvordan dine tænder kommer til at se ud, før du overhovedet påbegynder en tandregulering. Derved kan eventuelle yderligere rettelser planlægges inden behandlingsstart.

Du kan med andre ord få dine tænder lige præcis, som du selv ønsker dem, når du benytter Invisalign.

Grundig vejledning om priser på tandregulering med Invisalign

​Inden vi påbegynder en tandregulering med Invisalign, sørger vi naturligvis også for at give dig en grundig vejledning om de reelle priser for din tandregulering, så du kan tage en beslutning på et fair grundlag. Når behandlingsplanen er blevet godkendt af dig og din tandlæge, bestiller vi skinnerne på vores laboratorium og din tandregulering påbegyndes.

Den gennemsnitlige behandlingstid med Invisalign varierer fra person til person, men er typisk på 9-18 måneder.

Vil du vide mere om Invisalign og tandregulering på vores tandklinik, så kontakt os på telefon 49 13 37 69 eller e-mail klinik@tandsund.dk.

Om os

​Nina og Morten Duedahl-Skov

CVR: 34536120

​Kontakt os

​Telefon: 49 13 37 69

E-mail: klinik@tandsund.dk