​Telefon: 49 13 37 69

​E-mail: klinik@tandsund.dk

Sunde, stærke

og smertefrie

tænder

Åbningstider og telefontider

Mandag:        

Tirsdag:         

Onsdag           Torsdag

​Fredag​

08.00  - 17.00

08.00 – 17.00​

08.00 – 15.00

08.00 – 16.00

08.00 – 14.00

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tandimplantat i titanium

​Espergærde Tandplejecenter i Nordsjælland tilbyder tandimplantat i god kvalitet, hvor behandlingen sker i trygge rammer i vores tandklinik.

Du kan få indsat tandimplantater, hvis du for eksempel har mistet en tand, eller hvis den tilbageværende tand ikke kan reddes. Et tandimplantat erstatter både tand og tandrod, og den kunstige tandrod er lavet i 100% titanium.

Titanium gør tandimplantat vævsvenligt

​Titanium i tandimplantater er vævsvenligt, hvilket gør, at knoglevævet normalt vokser omkring implantatets mikrorelief problemfrit. Derved opnår tandimplantatet en binding til kæbeknoglen. 

Vi indsætter tandimplantat ved at skrue det fast i kæbeknoglen, og efter en periode på cirka 8-12 uger kan vi montere en opbygning i tandimplantatets indre skruegang. Afslutningsvist påsætter vi en tandkrone på opbygningen.​

Et tandimplantat benyttes hvis du har tabt en tand, eller hvis du på anden måde er kommet alvorligt til skade med en tand. Derudover kan du også få indsat et tandimplantat som en del af større tandbroer, herunder hvis du mangler alle dine tænder i din over- eller undermund. Desuden kan du få indsat tandimplantat, hvis du ønsker at få fikseret løstsiddende proteser.

Vi er orienterede om det nyeste inden for tandimplantat

​I alle vores tandbehandlinger lægger vi stor vægt på at holde os orienterede om den nyeste viden i forhold til moderne tandbehandling. Desuden stræber vi altid efter at holde et højt fagligt niveau og at udføre en optimal kosmetisk løsning inden for både tandimplantat og øvrige tandbehandlinger.

Inden vi starter med at lave dit eventuelle tandimplantat, er vi meget omhyggelige med at fortælle dig om dine behandlingsmuligheder, herunder hvad de enkelte muligheder vil koste.

Tryghed og kvalitet er væsentligt for os, men ring eller skriv til os, hvis du vil have mere information om dit nye tandimplantat. Vi sidder klar på telefon 49 13 37 69, men du kan også skrive til klinik@tandsund.dk.

Om os

​Nina og Morten Duedahl-Skov

CVR: 34536120

​Kontakt os

​Telefon: 49 13 37 69

E-mail: klinik@tandsund.dk