OBS! Vi er flyttet til Nørre Torv 1 (tidligere Danske Bank) inde i Espergærde

Centret. Vi glæder os til at byde jer velkommen i nye omgivelser

Der kan bestilles tid på telefon​

Velkommen Tandlægerne Duedahl-Skov

Hos Tandlægerne Duedahl-Skov er vi et erfarent​ team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der alle kan sikre dig en behandling med så få gener som muligt.

Tandimplantat i titanium

Espergærde Tandplejecenter i Nordsjælland tilbyder tandimplantat i god kvalitet, hvor behandlingen sker i trygge rammer i vores tandklinik. Vi er den perfekte tandlæge!

Du kan få indsat implantater, hvis du for eksempel har mistet en tand, eller hvis den tilbageværende tand ikke kan reddes. Et tandimplantat erstatter både tand og tandrod, og den kunstige tandrod er lavet i 100% titanium.

Titanium gør dit tandimplantat vævsvenligt

Titanium i tandimplantater er vævsvenligt, hvilket gør, at knoglevævet normalt vokser omkring implantatets mikrorelief problemfrit. Derved opnår tandimplantatet en binding til kæbeknoglen. Vi indsætter tandimplantat ved at skrue det fast i kæbeknoglen, og efter en periode på cirka 8-12 uger kan vi montere en opbygning i tandimplantatets indre skruegang. Afslutningsvist påsætter vi en tandkrone på opbygningen.

Et tandimplantat benyttes hvis du har tabt en tand, eller hvis du på anden måde er kommet alvorligt til skade med en tand. Derudover kan du også få indsat et tandimplantat som en del af en større tandbro, herunder hvis du mangler alle dine tænder i din over- eller undermund. Desuden kan du en knogle opbygning, tandblegning, ordnet en visdomstand, få ordnet en tandkrone og få indsat tandimplantat, hvis du ønsker at få fikset løstsiddende proteser.

Hvad koster et tandimplantat?

Priser på implantat svinger alt efter størrelsen på behandlingen. Dog sørger vi altid for at du får en fair og billig pris. Søger du tandimplantat, er vi de helt perfekte specialister. Vi har i mange år arbejdet med implantat, hvorfor vi skal stå for din tandimplantat. Du er velkommen til at ringe på 4913 3769 og skrive til os på klinik@tandsund.dk.

Åbningstider og telefontider

Mandag:

08.00 - 17.00

Tirsdag:

08.00 - 17.00

Onsdag:

08.00 - 15.00

Torsdag:

08.00 - 16.00

Fredag:

08.00 - 14.00

Kompetent tandlæge i Nordsjælland

​​Leder du efter en tandlæge i Nordsjælland, hvor høj kvalitet og god service går hånd i hånd? Så kom forbi vores tandklinik i Espergærde. 

Rådgivende og servicemindede

​​Vi er der for vores patienter - ikke omvendt! Vi ønsker at alle skal have en god oplevelse i klinikken, derfor tilbyder vi den bedste service så du går glad herfra.

Nemt tilgængelige via bil og tog

P-forholdene er lige uden for døren og vi har handicapvenlig adgang. Vi ligger desuden ikke langt fra Espergærde station.

​Tandlægerne Duedahl-Skov

Nørre Torv 1
​3060 Espergærde​

Telefon: 4913 3769

E-mail:​ klinik@tandsund.dk

Åbningstider og telefontider

Mandag:

08.00 - 17.00

Tirsdag:

08.00 - 17.00

Onsdag:

08.00 - 15.00

Torsdag:

08.00 - 16.00

Fredag:

08.00 - 14.00

Tilmeld nyhedsbrev