​​Kære Patienter.

Myndigheder og politikker har givet mulighed for en gradvis øget aktivitet på tandklinikker. Det betyder at vi endelig kan hjælpe jer med at passe på jeres tænder igen.

Klinikken vil kunne kontaktes dagligt på telefon 49 13 37 69 eller på mail klinik@tandsund.dk

For at forebygge smittespredning i samfundet, har sundheds styrelsen ud fra et forsigtighedsprincip besluttet, at der fortsat er begrænsninger på, hvem og hvad vi må behandle i første omgang.

Derfor der det desværre ikke alle vi kan tilbyde behandling og tid med det samme. Visitationen vil foregå over telefonen, når du ringer til os for at bestille tid.

De patienter der, i forbindelse med nedlukningen, fik aflyst en behandlingstid, vil snarest blive kontaktet via mail eller sms, hvor vi anmoder jer om at ringe til klinikken for en ny aftale.

Der kan være ekstra travlt ved vores telefon i denne periode, hvorfor vi beder jer være tålmodige. Alternativt kan i sende en mail, som vi besvarer hurtigst muligt. klinik@tandsund.dk

Vi følger alle myndighedernes krav, sørger for tilstrækkelig plads i venteværelset og gør brug af nødvendige værnemidler for at beskytte dig og os selv.

Vi anmoder om, at man ikke møder op på klinikken, hvis man udviser tegn på COVID-19 eller har fået påvist COVID-19 smitte. Samtidig anmoder vi om, at man ikke møder op i venteværelset før 2 min. før aftalte tid, samt at man ikke tager pårørende med, medmindre det er højst nødvendigt.

Der er tale om en gradvis åbning, hvor vi henover det næste stykke tid må forvente ændringer. Disse tilstræber vi at holde jer opdateret omkring.

Vi glæder os til snart at kunne byde jer alle sammen velkommen på klinikken igen.

Venlig hilsen

Tandlægerne Duedahl-Skov​

​​

Velkommen Tandlægerne Duedahl-Skov

Hos Tandlægerne Duedahl-Skov er vi et erfarent​ team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der alle kan sikre dig en behandling med så få gener som muligt.

Tandimplantat i titanium

Espergærde Tandplejecenter i Nordsjælland tilbyder tandimplantat i god kvalitet, hvor behandlingen sker i trygge rammer i vores tandklinik. Vi er den perfekte tandlæge!

Du kan få indsat implantater, hvis du for eksempel har mistet en tand, eller hvis den tilbageværende tand ikke kan reddes. Et tandimplantat erstatter både tand og tandrod, og den kunstige tandrod er lavet i 100% titanium.

Titanium gør dit tandimplantat vævsvenligt

Titanium i tandimplantater er vævsvenligt, hvilket gør, at knoglevævet normalt vokser omkring implantatets mikrorelief problemfrit. Derved opnår tandimplantatet en binding til kæbeknoglen. Vi indsætter tandimplantat ved at skrue det fast i kæbeknoglen, og efter en periode på cirka 8-12 uger kan vi montere en opbygning i tandimplantatets indre skruegang. Afslutningsvist påsætter vi en tandkrone på opbygningen.

Et tandimplantat benyttes hvis du har tabt en tand, eller hvis du på anden måde er kommet alvorligt til skade med en tand. Derudover kan du også få indsat et tandimplantat som en del af en større tandbro, herunder hvis du mangler alle dine tænder i din over- eller undermund. Desuden kan du en knogle opbygning, tandblegning, ordnet en visdomstand, få ordnet en tandkrone og få indsat tandimplantat, hvis du ønsker at få fikset løstsiddende proteser.

Hvad koster et tandimplantat?

Priser på implantat svinger alt efter størrelsen på behandlingen. Dog sørger vi altid for at du får en fair og billig pris. Søger du tandimplantat, er vi de helt perfekte specialister. Vi har i mange år arbejdet med implantat, hvorfor vi skal stå for din tandimplantat. Du er velkommen til at ringe på 4913 3769 og skrive til os på klinik@tandsund.dk.

Åbningstider og telefontider

Mandag:

08.00 - 17.00

Tirsdag:

08.00 - 17.00

Onsdag:

08.00 - 15.00

Torsdag:

08.00 - 16.00

Fredag:

08.00 - 14.00

Kompetent tandlæge i Nordsjælland

​​Leder du efter en tandlæge i Nordsjælland, hvor høj kvalitet og god service går hånd i hånd? Så kom forbi vores tandklinik i Espergærde. 

Rådgivende og servicemindede

​​Vi er der for vores patienter - ikke omvendt! Vi ønsker at alle skal have en god oplevelse i klinikken, derfor tilbyder vi den bedste service så du går glad herfra.

Nemt tilgængelige via bil og tog

P-forholdene er lige uden for døren og vi har handicapvenlig adgang. Vi ligger desuden ikke langt fra Espergærde station.

Book din næste tid online

​- Nemt, hurtigt og sikkert.

​Ønsker du mere information om vores behandlinger, er du velkommen til at kontakte os for bestilling af tid.

Du kan også booke online her på siden.

Åbningstider og telefontider

Mandag:

08.00 - 17.00

Tirsdag:

08.00 - 17.00

Onsdag:

08.00 - 15.00

Torsdag:

08.00 - 16.00

Fredag:

08.00 - 14.00

Tilmeld nyhedsbrev