​​Kære Patienter.

Myndigheder og politikker har givet mulighed for en gradvis øget aktivitet på tandklinikker. Det betyder at vi endelig kan hjælpe jer med at passe på jeres tænder igen.

Klinikken vil kunne kontaktes dagligt på telefon 49 13 37 69 eller på mail klinik@tandsund.dk

For at forebygge smittespredning i samfundet, har sundheds styrelsen ud fra et forsigtighedsprincip besluttet, at der fortsat er begrænsninger på, hvem og hvad vi må behandle i første omgang.

Derfor der det desværre ikke alle vi kan tilbyde behandling og tid med det samme. Visitationen vil foregå over telefonen, når du ringer til os for at bestille tid.

De patienter der, i forbindelse med nedlukningen, fik aflyst en behandlingstid, vil snarest blive kontaktet via mail eller sms, hvor vi anmoder jer om at ringe til klinikken for en ny aftale.

Der kan være ekstra travlt ved vores telefon i denne periode, hvorfor vi beder jer være tålmodige. Alternativt kan i sende en mail, som vi besvarer hurtigst muligt. klinik@tandsund.dk

Vi følger alle myndighedernes krav, sørger for tilstrækkelig plads i venteværelset og gør brug af nødvendige værnemidler for at beskytte dig og os selv.

Vi anmoder om, at man ikke møder op på klinikken, hvis man udviser tegn på COVID-19 eller har fået påvist COVID-19 smitte. Samtidig anmoder vi om, at man ikke møder op i venteværelset før 2 min. før aftalte tid, samt at man ikke tager pårørende med, medmindre det er højst nødvendigt.

Der er tale om en gradvis åbning, hvor vi henover det næste stykke tid må forvente ændringer. Disse tilstræber vi at holde jer opdateret omkring.

Vi glæder os til snart at kunne byde jer alle sammen velkommen på klinikken igen.

Venlig hilsen

Tandlægerne Duedahl-Skov​

​​

Velkommen Tandlægerne Duedahl-Skov

Hos Tandlægerne Duedahl-Skov er vi et erfarent​ team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der alle kan sikre dig en behandling med så få gener som muligt.

Tandbroer på tandklinik i Espergærde i Nordsjælland

​Du kan få påsat tandbroer i Espergærde Tandplejecenter i Nordsjælland nær Humlebæk af professionel tandlæge, hvis du har mistet en eller flere tænder, og ønsker en permanent løsning, der sikrer dig et naturligt og smukt smil.

Vi tilbyder dig en god service og professionel tandbehandling, hvor vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Og vi anvender naturligvis de nyeste teknikker til fremstilling og påsætning af en tandbro, hvilket også medfører færrest mulige gener i forbindelse med din tandbehandling.

Billigere at få tandbroer end tandimplantater

Tandbroer er en effektiv erstatning for en eller flere tænder. Det skyldes blandt andet, at din tyggefunktion på ingen måde bliver forringet, når du vælger at få tandbroer. Vælger du samtidig en keramisk bro, får du ydermere en æstetisk flot erstatning af de mistede tænder, der både føles og ser ud som ægte tænder.


Tandbroer bliver fæstnede til de omgivne tænder og får herefter påsat det nødvendige antal tandkroner, som får samme design og farve, som de mistede tænder, ligesom de bliver tilpassede de omgivne tænder.


Det er også mulighed for at få påsat tandimplantater, men de koster noget mere, og det er ikke nødvendigt med tandimplantater, hvis de omgivne tænder er stærke og sunde nok til at bære en tandbro.

Vores tandbroer tager 2 timer at sætte på, og de holder i 25 år

Vores tandbroer har som regel en levetid på over 25 år, men det er vigtigt at følge vores anvisninger for pleje og vedligeholdelse. En ordentlig mundhygiejne og regelmæssige tandeftersyn er afgørende for tandbroens holdbarhed, og vi yder altid 5 års garanti på tandbroer.


Vi giver dig naturligvis en grundig instruktion af, hvordan du skal rense dine tandbroer og omkringliggende tænder, hvilket blandt andet kan ske med interdental tandbørster.


Vi fremstiller selv tandbroer, og samtidig sørger vi for, at du får en effektiv tandbehandling med så få smerter og besøg som muligt. Vi kan fremstille og påsætte keramiske tandbroer på under to timer, fordi vi har investeret i et særligt system, der hedder Cerec.


Fordelen ved Cerec er den korte behandlingstid og det flotte og naturlige smil. Du kan læse mere om Cerec under punktet tandkroner i hovedmenuen her på hjemmesiden.

Bestil tid til tandbroer

Ring og bestil tid, samt hør priser for påsætning af tandbroer på vores klinik i Espergærde i Nordsjælland på telefonen 49 13 37 69. Du er også velkommen til at kontakte os på e-mail klinik@tandsund.dk, kontakt os også via vores kontaktformular.

Åbningstider og telefontider

Mandag:

08.00 - 17.00

Tirsdag:

08.00 - 17.00

Onsdag:

08.00 - 15.00

Torsdag:

08.00 - 16.00

Fredag:

08.00 - 14.00

Kompetent tandlæge i Nordsjælland

​​Leder du efter en tandlæge i Nordsjælland, hvor høj kvalitet og god service går hånd i hånd? Så kom forbi vores tandklinik i Espergærde. 

Rådgivende og servicemindede

​​Vi er der for vores patienter - ikke omvendt! Vi ønsker at alle skal have en god oplevelse i klinikken, derfor tilbyder vi den bedste service så du går glad herfra.

Nemt tilgængelige via bil og tog

P-forholdene er lige uden for døren og vi har handicapvenlig adgang. Vi ligger desuden ikke langt fra Espergærde station.

Book din næste tid online

​- Nemt, hurtigt og sikkert.

​Ønsker du mere information om vores behandlinger, er du velkommen til at kontakte os for bestilling af tid.

Du kan også booke online her på siden.

Åbningstider og telefontider

Mandag:

08.00 - 17.00

Tirsdag:

08.00 - 17.00

Onsdag:

08.00 - 15.00

Torsdag:

08.00 - 16.00

Fredag:

08.00 - 14.00

Tilmeld nyhedsbrev