Vi har åbent for alle behandlinger​

​Der kan bestilles tid på telefon

Velkommen Tandlægerne Duedahl-Skov

Hos Tandlægerne Duedahl-Skov er vi et erfarent​ team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der alle kan sikre dig en behandling med så få gener som muligt.

Tandbroer på tandklinik i Espergærde i Nordsjælland

​Du kan få påsat tandbroer i Espergærde Tandplejecenter i Nordsjælland nær Humlebæk af professionel tandlæge, hvis du har mistet en eller flere tænder, og ønsker en permanent løsning, der sikrer dig et naturligt og smukt smil.

Vi tilbyder dig en god service og professionel tandbehandling, hvor vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Og vi anvender naturligvis de nyeste teknikker til fremstilling og påsætning af en tandbro, hvilket også medfører færrest mulige gener i forbindelse med din tandbehandling.

Billigere at få tandbroer end tandimplantater

Tandbroer er en effektiv erstatning for en eller flere tænder. Det skyldes blandt andet, at din tyggefunktion på ingen måde bliver forringet, når du vælger at få tandbroer. Vælger du samtidig en keramisk bro, får du ydermere en æstetisk flot erstatning af de mistede tænder, der både føles og ser ud som ægte tænder.


Tandbroer bliver fæstnede til de omgivne tænder og får herefter påsat det nødvendige antal tandkroner, som får samme design og farve, som de mistede tænder, ligesom de bliver tilpassede de omgivne tænder.


Det er også mulighed for at få påsat tandimplantater, men de koster noget mere, og det er ikke nødvendigt med tandimplantater, hvis de omgivne tænder er stærke og sunde nok til at bære en tandbro.

Vores tandbroer tager 2 timer at sætte på, og de holder i 25 år

Vores tandbroer har som regel en levetid på over 25 år, men det er vigtigt at følge vores anvisninger for pleje og vedligeholdelse. En ordentlig mundhygiejne og regelmæssige tandeftersyn er afgørende for tandbroens holdbarhed, og vi yder altid 5 års garanti på tandbroer.


Vi giver dig naturligvis en grundig instruktion af, hvordan du skal rense dine tandbroer og omkringliggende tænder, hvilket blandt andet kan ske med interdental tandbørster.


Vi fremstiller selv tandbroer, og samtidig sørger vi for, at du får en effektiv tandbehandling med så få smerter og besøg som muligt. Vi kan fremstille og påsætte keramiske tandbroer på under to timer, fordi vi har investeret i et særligt system, der hedder Cerec.


Fordelen ved Cerec er den korte behandlingstid og det flotte og naturlige smil. Du kan læse mere om Cerec under punktet tandkroner i hovedmenuen her på hjemmesiden.

Bestil tid til tandbroer

Ring og bestil tid, samt hør priser for påsætning af tandbroer på vores klinik i Espergærde i Nordsjælland på telefonen 49 13 37 69. Du er også velkommen til at kontakte os på e-mail klinik@tandsund.dk, kontakt os også via vores kontaktformular.

Åbningstider og telefontider

Mandag:

08.00 - 17.00

Tirsdag:

08.00 - 17.00

Onsdag:

08.00 - 15.00

Torsdag:

08.00 - 16.00

Fredag:

08.00 - 14.00

Kompetent tandlæge i Nordsjælland

​​Leder du efter en tandlæge i Nordsjælland, hvor høj kvalitet og god service går hånd i hånd? Så kom forbi vores tandklinik i Espergærde. 

Rådgivende og servicemindede

​​Vi er der for vores patienter - ikke omvendt! Vi ønsker at alle skal have en god oplevelse i klinikken, derfor tilbyder vi den bedste service så du går glad herfra.

Nemt tilgængelige via bil og tog

P-forholdene er lige uden for døren og vi har handicapvenlig adgang. Vi ligger desuden ikke langt fra Espergærde station.

​Tandlægerne Duedahl-Skov

Vestermarken 16 A
​3060 Espergærde​

Telefon: 4913 3769

E-mail:​ klinik@tandsund.dk

Åbningstider og telefontider

Mandag:

08.00 - 17.00

Tirsdag:

08.00 - 17.00

Onsdag:

08.00 - 15.00

Torsdag:

08.00 - 16.00

Fredag:

08.00 - 14.00

Tilmeld nyhedsbrev