​Telefon: 49 13 37 69

​E-mail: klinik@tandsund.dk

Sunde, stærke

og smertefrie

tænder

Åbningstider og telefontider

Mandag:        

Tirsdag:         

Onsdag           Torsdag

​Fredag​

08.00  - 17.00

08.00 – 17.00​

08.00 – 15.00

08.00 – 16.00

08.00 – 14.00

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tandbroer på tandklinik i Espergærde i Nordsjælland

​​Du kan få påsat tandbroer i Espergærde Tandplejecenter i Nordsjælland nær Humlebæk, hvis du har mistet en eller flere tænder, og ønsker en permanent løsning, der sikrer dig et naturligt og smukt smil.

Vi tilbyder god service og professionel tandbehandling, hvor vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Og vi anvender naturligvis de nyeste teknikker til fremstilling og påsætning af tandbroer, hvilket også medfører færrest mulige gener i forbindelse med din tandbehandling.

Billigere at få tandbroer end tandimplantater

​Tandbroer er en effektiv erstatning for en eller flere tænder. Det skyldes blandt andet, at din tyggefunktion ikke bliver forringet, når du vælger at få tandbroer. Vælger du samtidig en keramisk bro, får du ydermere en æstetisk flot erstatning af de mistede tænder, der både føles og ser ud som ægte tænder.

Tandbroer bliver fæstnede til de omgivne tænder og får herefter påsat det nødvendige antal tandkroner, som får samme design og farve, som de mistede tænder, ligesom de bliver tilpassede de omgivne tænder.

Det er også mulighed for at få påsat tandimplantater, men de koster noget mere, og det er ikke nødvendigt med tandimplantater, hvis de omgivne tænder er stærke og sunde nok til at bære en tandbro.

Vores tandbroer påsættes på 2 timer og holder i 25 år

​Vores tandbroer har som regel en levetid på over 25 år, men det er vigtigt at følge vores anvisninger for pleje og vedligeholdelse. En ordentlig mundhygiejne og regelmæssige tandeftersyn er afgørende for tandbroens holdbarhed, men vi yder altid 5 års garanti på tandbroer.

Vi giver dig naturligvis en grundig instruktion af, hvordan du skal rense dine tandbroer og omkringliggende tænder, hvilket blandt andet kan ske med interdentalbørster.

Vi fremstiller selv tandbroer, og samtidig sørger vi for, at du får en effektiv tandbehandling med så få smerter og besøg som muligt. Vi kan fremstille og påsætte keramiske tandbroer på under to timer, fordi vi har investeret i et særligt system, der hedder Cerec.

Fordelen ved Cerec er den korte behandlingstid og det flotte og naturlige smil. Du kan læse mere om Cerec under punktet tandkroner i hovedmenuen her på hjemmesiden.

Bestil tid til tandbroer​

Ring og bestil tid til påsætning af tandbroer på vores klinik i Espergærde i Nordsjælland på telefon 49 13 37 69. Du er også velkommen til at kontake os på e-mail klinik@tandsund.dk, eller via vores kontaktformular.

Om os

​Nina og Morten Duedahl-Skov

CVR: 34536120

​Kontakt os

​Telefon: 49 13 37 69

E-mail: klinik@tandsund.dk