OBS! Vi er flyttet til Nørre Torv 1 (tidligere Danske Bank) inde i Espergærde

Centret. Vi glæder os til at byde jer velkommen i nye omgivelser

Der kan bestilles tid på telefon​

Velkommen Tandlægerne Duedahl-Skov

Hos Tandlægerne Duedahl-Skov er vi et erfarent​ team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der alle kan sikre dig en behandling med så få gener som muligt.

Tandblegning af en professionel tandlæge

Med en tandblegning hos Tandlægerne Duedahl-Skov får du pænere tænder og et smukkere smil til en god pris. For nogle mennesker kan misfarvninger af tænderne være så generende, at de undlader at smile og grine. Dem anbefaler vi altid at overveje en tandblegning, for at få hvide tænder på vores klinik.

Blegning af tænder hos specialister

​Misfarvning af tænder kan skyldes mange ting. Det kan være aflejring på tandoverfladen af farvestoffer fra mad og drikkevarer som kaffe, te og rødvin, men også visse former for medicin kan give misfarvninger. Misfarvningen kan også være forårsaget af en død nerve i tanden, en defekt emaljestruktur som følge af arvelige sygdomme eller slet og ret alderdom. Hvilket vil sige at afblegningen af dine tænder kan lade sig gøre i mange forskellige sammenhæng.

Hvad koster en tandblegning?

Pris på afblegning af tænder kan varierer alt efter typen. ​Der er i dag mange forskellige muligheder for at få blege tænder. Vi anbefaler, at blegning af tænder kun sker efter samråd med en tandlæge eller tandplejer. Kontakt os for en konsultation, hvor du kan høre mere om mulighederne for tandblegning. Ønsker du en pris, samt en konsultation af tandblegning? Så kan du ringe til os på telefon: 49 13 37 69 eller skrive til vores e-mail på: klinik@tandsund.dk.

Åbningstider og telefontider

Mandag:

08.00 - 17.00

Tirsdag:

08.00 - 17.00

Onsdag:

08.00 - 15.00

Torsdag:

08.00 - 16.00

Fredag:

08.00 - 14.00

Kompetent tandlæge i Nordsjælland

​​Leder du efter en tandlæge i Nordsjælland, hvor høj kvalitet og god service går hånd i hånd? Så kom forbi vores tandklinik i Espergærde. 

Rådgivende og servicemindede

​​Vi er der for vores patienter - ikke omvendt! Vi ønsker at alle skal have en god oplevelse i klinikken, derfor tilbyder vi den bedste service så du går glad herfra.

Nemt tilgængelige via bil og tog

P-forholdene er lige uden for døren og vi har handicapvenlig adgang. Vi ligger desuden ikke langt fra Espergærde station.

​Tandlægerne Duedahl-Skov

Nørre Torv 1
​3060 Espergærde​

Telefon: 4913 3769

E-mail:​ klinik@tandsund.dk

Åbningstider og telefontider

Mandag:

08.00 - 17.00

Tirsdag:

08.00 - 17.00

Onsdag:

08.00 - 15.00

Torsdag:

08.00 - 16.00

Fredag:

08.00 - 14.00

Tilmeld nyhedsbrev