​Kære Patienter.

På grund af Sundhedsstyrelsens nye retningslinjer for at undgå smittespredning af covid-19, har klinikken ændrede telefon- og åbningstider.

Dette betyder at klinikken har telefontid mandag - fredag mellem kl. 9-10. Akutbehandling foregår efter aftale. Ønsker du kontakt til os udenfor telefontiden skriv da venligst en mail på: klinik@tandsund.dk Tøv ikke med at henvende dig ved tvivlsspørgsmål.

Vi glæder os til at se dig til almen tandbehandling, når alt dette er overstået og pas godt på dig selv indtil da.

Venlig hilsen os alle i behandlerteamet

Velkommen Tandlægerne Duedahl-Skov

Hos Tandlægerne Duedahl-Skov er vi et erfarent​ team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der alle kan sikre dig en behandling med så få gener som muligt.

Professionel og omsorgsfuld tandpleje

​Klinikken drives til dagligt af tandlægerne Morten og Nina Duedahl-Skov i samarbejde med et professionelt team af tandplejere og fire klinikassistenter.

Klinikkens vision er:

  • Sunde tænder
  • Stærke tænder
  • Smertefri tænder

Tandklinik med fokus på moderne tandbehandling

Vi lægger stor vægt på at holde os orienteret med den nyeste viden indenfor moderne tandbehandling. Vi bestræber os på at opfylde et højt fagligt niveau og en perfekt kosmetisk løsning. Du får derved naturligvis ordentlig vejledning om dine behandlingsmuligheder. 

Vores Personale

Vores personale er erfarne og rutinerede. Vi har en sjov og udfordrende hverdag hvor alle kender deres arbejdsområder til bunds. Alle viser stor ansvarlighed og medmenneskelig forståelse. Man bakker hinanden op og er indstillet på at være en del af et team i ordets bedste betydning. Det er en vigtigt faktor i al form for patientbehandling.​

Nina​

Mona S.

Morten

Åbningstider og telefontider

Mandag:

08.00 - 17.00

Tirsdag:

08.00 - 17.00

Onsdag:

08.00 - 15.00

Torsdag:

08.00 - 16.00

Fredag:

08.00 - 14.00

Kompetent tandlæge i Nordsjælland

​​Leder du efter en tandlæge i Nordsjælland, hvor høj kvalitet og god service går hånd i hånd? Så kom forbi vores tandklinik i Espergærde. 

Rådgivende og servicemindede

​​Vi er der for vores patienter - ikke omvendt! Vi ønsker at alle skal have en god oplevelse i klinikken, derfor tilbyder vi den bedste service så du går glad herfra.

Nemt tilgængelige via bil og tog

P-forholdene er lige uden for døren og vi har handicapvenlig adgang. Vi ligger desuden ikke langt fra Espergærde station.

Book din næste tid online

​- Nemt, hurtigt og sikkert.

​Ønsker du mere information om vores behandlinger, er du velkommen til at kontakte os for bestilling af tid.

Du kan også booke online her på siden.

Åbningstider og telefontider

Mandag:

08.00 - 17.00

Tirsdag:

08.00 - 17.00

Onsdag:

08.00 - 15.00

Torsdag:

08.00 - 16.00

Fredag:

08.00 - 14.00

Tilmeld nyhedsbrev