​​Kære Patienter.

Myndigheder og politikker har givet mulighed for en gradvis øget aktivitet på tandklinikker. Det betyder at vi endelig kan hjælpe jer med at passe på jeres tænder igen.

Klinikken vil kunne kontaktes dagligt på telefon 49 13 37 69 eller på mail klinik@tandsund.dk

For at forebygge smittespredning i samfundet, har sundheds styrelsen ud fra et forsigtighedsprincip besluttet, at der fortsat er begrænsninger på, hvem og hvad vi må behandle i første omgang.

Derfor der det desværre ikke alle vi kan tilbyde behandling og tid med det samme. Visitationen vil foregå over telefonen, når du ringer til os for at bestille tid.

De patienter der, i forbindelse med nedlukningen, fik aflyst en behandlingstid, vil snarest blive kontaktet via mail eller sms, hvor vi anmoder jer om at ringe til klinikken for en ny aftale.

Der kan være ekstra travlt ved vores telefon i denne periode, hvorfor vi beder jer være tålmodige. Alternativt kan i sende en mail, som vi besvarer hurtigst muligt. klinik@tandsund.dk

Vi følger alle myndighedernes krav, sørger for tilstrækkelig plads i venteværelset og gør brug af nødvendige værnemidler for at beskytte dig og os selv.

Vi anmoder om, at man ikke møder op på klinikken, hvis man udviser tegn på COVID-19 eller har fået påvist COVID-19 smitte. Samtidig anmoder vi om, at man ikke møder op i venteværelset før 2 min. før aftalte tid, samt at man ikke tager pårørende med, medmindre det er højst nødvendigt.

Der er tale om en gradvis åbning, hvor vi henover det næste stykke tid må forvente ændringer. Disse tilstræber vi at holde jer opdateret omkring.

Vi glæder os til snart at kunne byde jer alle sammen velkommen på klinikken igen.

Venlig hilsen

Tandlægerne Duedahl-Skov​

​​

Velkommen Tandlægerne Duedahl-Skov

Hos Tandlægerne Duedahl-Skov er vi et erfarent​ team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der alle kan sikre dig en behandling med så få gener som muligt.

Kontakt os

Du er meget velkommen til at sende os en mail via formularen til højre, hvis du har spørgsmål til en af vores behandlinger, eller hvis du vil bestille tid. Vi vil vende retur hurtigst muligt.

​Tandlægerne Duedahl-Skov

v/ Nina og Morten Duedahl-Skov

CVR: 34536120

Vestermarken 16 A,

3060 Espergærde

​Telefon: 49 13 37 69

E-mail: klinik@tandsund.dk

Generelle henvendelser​

Har du spørgsmål, ris eller ros er du velkommen til at kontakte klinikken.

Ønsker du at booke tid, så ring til os eller gå til online booking.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider og telefontider

Mandag:

08.00 - 17.00

Tirsdag:

08.00 - 17.00

Onsdag:

08.00 - 15.00

Torsdag:

08.00 - 16.00

Fredag:

08.00 - 14.00

Kompetent tandlæge i Nordsjælland

​​Leder du efter en tandlæge i Nordsjælland, hvor høj kvalitet og god service går hånd i hånd? Så kom forbi vores tandklinik i Espergærde. 

Rådgivende og servicemindede

​​Vi er der for vores patienter - ikke omvendt! Vi ønsker at alle skal have en god oplevelse i klinikken, derfor tilbyder vi den bedste service så du går glad herfra.

Nemt tilgængelige via bil og tog

P-forholdene er lige uden for døren og vi har handicapvenlig adgang. Vi ligger desuden ikke langt fra Espergærde station.

Book din næste tid online

​- Nemt, hurtigt og sikkert.

​Ønsker du mere information om vores behandlinger, er du velkommen til at kontakte os for bestilling af tid.

Du kan også booke online her på siden.

Åbningstider og telefontider

Mandag:

08.00 - 17.00

Tirsdag:

08.00 - 17.00

Onsdag:

08.00 - 15.00

Torsdag:

08.00 - 16.00

Fredag:

08.00 - 14.00

Tilmeld nyhedsbrev