Vi har åbent for alle behandlinger​

​Der kan bestilles tid på telefon

Velkommen Tandlægerne Duedahl-Skov

Hos Tandlægerne Duedahl-Skov er vi et erfarent​ team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der alle kan sikre dig en behandling med så få gener som muligt.

​Laserbehandling hos tandlæger er en revolutionerende løsning

Vil du udnytte muligheden for laserbehandling hos en tandlæge? Her hos Espergærde Tandplejecenter er vi blandt de tandklinikker i Danmark, der har udstyret til at kunne tilbyde behandling med laser. Laserteknologien åbner op for en lang række af behandlingsmuligheder, som er mere skånsomme og effektive end de traditionelle metoder. Vi anvender bl.a. laserbehandling i forbindelse med paradentose- og rodbehandlinger, idet laserlyset er optimalt til at rense og sterilisere tænder, tandkød og rodkanaler.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Laserbehandling og dens anvendelse hos danske tandlæger
  • Mulighederne for paradentosebehandling med laser
  • Laserbehandling i forbindelse med rodbehandlinger


Har du spørgsmål til laserbehandling, andre tanbehandlinger eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden, eller du kan ringe til os på 49 13 37 69.

Effektiv laserbehandling hos tandlægen

Laserteknologien har været anvendt i flere år på danske hospitaler. I forhold til tandlæger er laserbehandling lidt af en revolution. Laserbehandling er stadig relativt nyt i Danmark, hvor ikke alle tandklinikker har investeret i det nødvendige udstyr. I USA har man derimod anvendt teknikken gennem flere år.


Vi anvender laserbehandling til det bløde væv i mundhulen. Ved laserbehandling arbejder vi med en fin, hårtynd stråle på et lille område ad gangen. Behandlingen kan næsten ikke mærkes, men til gengæld dræber laserstrålen bakterier. Mere præcist virker laserbehandling på den måde, at laserlysets energi bliver omdannet til varme, som slår bakterier ihjel og destruerer væv.

Få laserbehandling mod paradentose her hos din tandlæge

Vores laserbehandling er først og fremmest effektiv til paradentosepatienter, da den tynde laserstråle er optimal til at nå ned og rense i de smalle, fordybede tandkødslommer rundt om de angrebne tænder. Det er bakterier, som i første omgang fører til tandkødsbetændelse og dernæst paradentose. Netop derfor er det essentielt af få bekæmpet de skadelige bakterier, som fx sætter sig i tandsten og tandkød/tænder, hvis man vil forebygge eller behandle paradentose.


Laser er et effektivt supplement til paradentosebehandling, der er mere behagelig end den traditionelle dybderensning af tandkødslommerne. Ydermere kan man bruge laserteknologien i stedet for større paradentosebehandlinger med kemiske stoffer eller operation. Her er laserlyset også mere skånsomt, så risikoen for efterfølgende betændelse og behov for yderligere behandling er væsentligt mindre.

Laserbehandling hos din tandlæge ved rodbehandling

Skal du have lavet en rodbehandling? Også her kommer laserbehandlingens revolutionerende teknik til sin ret, og gør besøget hos tandlægen mere effektivt. Laserens meget fine lysstråle bruger vi til at rense og sterilisere rodkanaler i forbindelse med din rodbehandling.


Behandlingerne med laser er som oftest smertefri, så du slipper for bedøvelse ved laserbehandling, når du går til tandlægen. Naturligvis med mindre, at det er en del af et større og omfattende behandlingsprojekt.

Laserbehandling kan vi desuden bruge til at bekæmpe forkølelsessår og fjerne blister. Dertil fjerner vi bl.a. cyster, fibromer foruden tryksår fra proteser og lignende. Er du i tvivl, om laserbehandling er en løsning for dig?
Du er meget velkommen til at ringe til os på 49 13 37 69eller skrive til klinik@tandsund.dk, så kan vi rådgive dig i forhold til fx tandkødsproblemer og behandling med laser.​

Åbningstider og telefontider

Mandag:

08.00 - 17.00

Tirsdag:

08.00 - 17.00

Onsdag:

08.00 - 15.00

Torsdag:

08.00 - 16.00

Fredag:

08.00 - 14.00

Kompetent tandlæge i Nordsjælland

​​Leder du efter en tandlæge i Nordsjælland, hvor høj kvalitet og god service går hånd i hånd? Så kom forbi vores tandklinik i Espergærde. 

Rådgivende og servicemindede

​​Vi er der for vores patienter - ikke omvendt! Vi ønsker at alle skal have en god oplevelse i klinikken, derfor tilbyder vi den bedste service så du går glad herfra.

Nemt tilgængelige via bil og tog

P-forholdene er lige uden for døren og vi har handicapvenlig adgang. Vi ligger desuden ikke langt fra Espergærde station.

​Tandlægerne Duedahl-Skov

Vestermarken 16 A
​3060 Espergærde​

Telefon: 4913 3769

E-mail:​ klinik@tandsund.dk

Åbningstider og telefontider

Mandag:

08.00 - 17.00

Tirsdag:

08.00 - 17.00

Onsdag:

08.00 - 15.00

Torsdag:

08.00 - 16.00

Fredag:

08.00 - 14.00

Tilmeld nyhedsbrev