​Telefon: 49 13 37 69

​E-mail: klinik@tandsund.dk

Sunde, stærke

og smertefrie

tænder

Åbningstider og telefontider

Mandag:        

Tirsdag:         

Onsdag           Torsdag

​Fredag​

08.00  - 17.00

08.00 – 17.00​

08.00 – 15.00

08.00 – 16.00

08.00 – 14.00

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tandkroner hos professionel tandklinik i Nordsjælland

​Vi er specialiserede i keramiske tandkroner, hvor vi selv fremstiller tandkronerne på vores tandklinik i Nordsjælland nær Humlebæk. Vi benytter et system, som hedder Cerec, og det tager blot en time at få lavet tandkroner på vores klinik.

Vi lægger samtidig vægt på kvalitet og tryghed for dig som patient, ligesom vi sørger for at informere dig grundigt om dine behandlingsmuligheder forud for påsætning af tandkroner.

Fremstilling af vores tandkroner på klinikken

Tandkroner kan fremstilles på flere forskellige måder, men vi benytter hovedsageligt fuldkeramiske tandkroner. Denne type krone er fræset i ét stykke, hvilket giver en optimal holdbarhed. Desuden er det muligt at få enten guldkroner eller metalkeramiske kroner.

Der stilles særlige krav til tandkroner på fortænderne, men en ny teknik har gjort det muligt at fremstille et tandimplantat af porcelæn med en særlig høj styrke og modstandsdygtighed. Dertil kommer, at de ligner rigtige tænder.

Vi er opdaterede med det nyeste inden for tandkroner

Der kan være flere årsager til at få påsat en tandkrone, tandbroer og få foretaget arbejde med rodbehandlinger Det kan for eksempel være store fyldninger i tænderne, som kan medføre, at tænderne knækker, og måske knækker på en måde, så der ikke længere kan påsættes tandkroner.


Det kan også være, at tanden allerede er knækket eller revnet, men fortsat er i stand til at få påsat en tandkrone. Hvis der er tale om flere knækkede tænder, der sidder ved siden af hinanden, kan tandbroer også benyttes. Det foregår ved, at flere tandkroner støbes sammen til en tandbro.


Vi sørger i det hele taget for, at vi altid er opdaterede inden for det nyeste omkring tandteknik og tandkroner, og derfor er vores kroner til fortænder eller kindtænder altid i den bedst mulige kvalitet. Derfor tilbyder vi fem års garanti på vores tandkroner og tandbroer.


Moderne tandkroner baseret på Cerec-systemet

Der er flere etaper i fremstillingen og påsætningen af tandkroner. Den beskadigede tand klargøres til påsætning af den nye tandkrone i den forberedende etape, hvor der tages aftryk af tanden.


I den skabende fase udformes og tilpasses tandkronen. Dette er den mest krævende del af processen, eftersom det kræver præcision og nøjagtighed. Før i tiden måtte tandlægen sende aftryk til en tandtekniker, som derpå kunne fremstille tandkronen, men dette medførte en længerevarende tandbehandling.

Moderne teknologi har nu gjort det muligt at forkorte hele den skabende etape ned til mindre end en time. Det sker blandt ved, at det fysiske aftryk er blevet erstattet af et scan. En computer danner derpå en 3D-model af den scannede tand, hvorpå computeren kan designe tandkroner i samråd med tandlægen.
De færdige data sendes derpå til en fræser, som fremstiller tandkroner ud af en keramisk blok. Denne blok er fremstillet af lithiumdisilikat. Derefter bliver den enkelte tandkrone brændt i en ovn med henblik på at hærde kronen. Hele processen med scanning, fræsning og brænding af tandkroner tager omkring en time.
Afslutningsvist bliver de færdige tandkroner glaserede, således de får samme nuance, som de oprindelige tænder, eller som de omgivende tænder.


Tandbro baseret på Cerec-systemet

Cerec-systemet kan derudover benyttes til fremstilling af tandbroer. Tandbroer kan derved også fremstilles på en time, ligesom hele behandlingen kan ske på et par timer.

Ring og få en tid samt en pris til påsætning af tandkroner eller tandbroer på telefon: 49 13 37 69. Du kan også skrive til: klinik@tandsund.dk.

Om os

​Nina og Morten Duedahl-Skov

CVR: 34536120

​Kontakt os

​Telefon: 49 13 37 69

E-mail: klinik@tandsund.dk