​Telefon: 49 13 37 69

​E-mail: klinik@tandsund.dk

Sunde, stærke

og smertefrie

tænder

Åbningstider og telefontider

Mandag:        

Tirsdag:         

Onsdag           Torsdag

​Fredag​

08.00  - 17.00

08.00 – 17.00​

08.00 – 15.00

08.00 – 16.00

08.00 – 14.00

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Slip for din tandlægeskræk

Har du problemer med tandlægeskræk, er du ikke alene. Faktisk har knap halvdelen af alle danskere på et eller andet tidspunkt været mere eller mindre angst for at gå til tandlægen. Når du vælger Espergærde Tandplejecenter og kommer til tandrensning samt eftersyn regelmæssigt, har du imidlertid chancen for at blive kvit med din tandlægeskræk. Det skyldes ikke mindst, at risikoen for mere komplekse behandlinger minimeres.

Tandlægerne på vores klinik er begge trænet i at sikre dig en så komfortabel og tryg oplevelse som muligt i forbindelse med et tandlægebesøg. Fortæller du om din angst allerede, når du bestiller tid, kan vi sørge for, at der er ekstra tid til at tale behandlingen igennem, inden vi går i gang. Samtidig kan vi følge et tempo, som du er tryg ved. Her på siden kan du få flere gode råd til, hvordan du håndterer din tandlægeskræk.

Vi tilbyder dig optimale behandlingsmetoder

Espergærde Tandplejecenter bliver drevet af to erfarne tandlæger i samarbejde med fire klinikassistenter. Vi sætter en ære i at holde os opdaterede med ny viden, og tilbyder som nogle af de eneste i Nordsjælland laserbehandling, der er en skånsom metode til blandt andet rodbehandling og behandling af paradentose.

Dertil fremstiller vi keramiske tandkroner her på klinikken på blot en time ved hjælp af det banebrydende system, Cerec.

Vælger du en tandlæge på vores klinik i Espergærde, får du således en moderne, kosmetisk og holdbar løsning. Vil du vide mere om fordelene ved at vælge os eller bestille en tid, er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe inden for åbningstiden på 49 13 37 69 eller udfylde kontaktformularen her på siden.

Om os

​Nina og Morten Duedahl-Skov

CVR: 34536120

​Kontakt os

​Telefon: 49 13 37 69

E-mail: klinik@tandsund.dk