​Telefon: 49 13 37 69

​E-mail: klinik@tandsund.dk

Sunde, stærke

og smertefrie

tænder

Åbningstider og telefontider

Mandag:        

Tirsdag:         

Onsdag           Torsdag

​Fredag​

08.00  - 17.00

08.00 – 17.00​

08.00 – 15.00

08.00 – 16.00

08.00 – 14.00

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Red dine tænder med paradentosebehandling her i Espergærde

Her hos Espergærde Tandplejecenter tilbyder vi paradentosebehandling. Paradentose er noget, som rammer langt de fleste danskere på et tidspunkt i deres liv. Behandlingen er uhyre vigtig hvis ikke, man vil risikere at tabe de angrebne tænder.

Paradentose opdages typisk ved dine regelmæssige tandeftersyn, for der kommer sjældent symptomer, som du umiddelbart selv kan se, du vil som regel ikke opdage problemet før den begyndende tandløsning. Der er tale om en vedvarende betændelse, som starter i tandkødet og spreder sig til vævet omkring roden og den knogle, tandroden hæfter sig fast til.

​Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvordan vi stiller diagnosen
  • Hvordan vores paradentosebehandling foregår
  • Hvem, der har særlig risiko for at få paradentose


Vil du have paradentosebehandling af dygtige tandlæger i Nordsjælland? Så ring til os hos Espergærde Tandplejecenter på 49 13 37 69 og bestil en tid. Du kan også udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden.

Ved behandling hos Espergærde Tandplejecenter stiller vi diagnosen paradentose hvis det er det der er tale om? Vi undersøger tandkødet og tandkødslommernes dybde. 

Da tandroden ved paradentose går løs fra knoglen, vil tandkødslommerne altid være fordybede. Dybden i tandkødslommen måler vi fra tandens emaljekant til bunden af tandkødslommen. Ydermere tager vi et røntgenbillede, som kan vise, hvor stort eller lille tandens fæste i knoglen er. Dette foretager vi som en kosmetisk tandbehandling.


Hvad koster en paradentosebehandling? og hvordan fungere den her på klinikken i Nordsjælland?

På vores klinik, tilbyder vi laserbehandling, som er en ideel løsning til en behandling af paradentose. Den fine og hårdtynde laser dræber de bakterier, som ellers forårsager tandkødsbetændelse og paradentose. Den tynde stråle er netop optimal til at rense de fordybede tandkødslommer. 

Metoden er både mere effektiv og mere behagelig end den traditionelle dybderensning.

 

Med laserbehandlingen har vi desuden også mulighed for at bruge i stedet for større behandlinger med kemiske stoffer eller operationer. Med denne metode er der også større sikkerhed for, at du ikke senere får betændelse, som kræver efterbehandling.

Ellers skelner man traditionelt mellem almindelig og udvidet paradentosebehandling. Behandlingsformen afhænger af, hvor fremskreden din paradentose er. Erden i det begyndende stadie, behandler vi almindeligt ved at fjerne tandsten og bakteriebelægninger på tandrodens overflader i de fordybede lommer samt på tandkronerne. Dertil pudser vi dine tænder og fyldninger glatte, så det bliver vanskeligere for bakterierne at sætte sig fast. Herefter er høj mundhygiejne desuden endnu vigtigere for dig.


Er du uheldig at være hårdere ramt, må vi lave en udvidet paradentosebehandling her på klinikken i Espergærde. I tillæg til det ovennævnte, kan vi foretage en operation på de paradentoseramte tænder, hvis det ikke kan løses med laserbehandling. Vi fjerner en del af tandkødet, så tandkødslommerne på denne måde bliver mindre og derved er nemmere at holde rene. Således kan du efterfølgende bedre selv bekæmpe og holde paradentosen nede.Hvem skal være ekstra opmærksom på paradentose?

Nogle mennesker er særligt udsatte og får derfor oftere brug for paradentosebehandling. Det gælder bl.a. rygere, mens der også er indikationer på, at mennesker med nedsat immunforsvar og personer med diabetes eller knogleskørhed har øget risiko for paradentose. Desuden fører mundtørhed til flere huller i tænderne og kan muligvis også have en konsekvens i forhold til paradentose.

Har du nogle spørgsmål omkring priser for paradentose, eller har du blot brug for hurtig og effektiv paradentosebehandling nær Helsingør eller andre steder i Nordsjælland, så kontakt os via formularen her på siden. Du kan også ringe til os på telefon: 49 13 37 69 eller skrive til vores e-mail på: klinik@tandsund.dk.

Om os

​Nina og Morten Duedahl-Skov

CVR: 34536120

​Kontakt os

​Telefon: 49 13 37 69

E-mail: klinik@tandsund.dk